top of page

                                                      

                              Órarend                                                                                                           Hétfő 18:30 - 20:00

Az órák online is elérhetők.

Részletek alább!

 
  Árak
 

Napijegy: 3 000 ft.

10 alkalmas bérlet: 25 000 ft.

10 alkalmas online jóga bérlet 20 000 ft.

 

Szeretnél jógázni, de különböző életkörülmények ezt nem teszik lehetővé számodra? Felvételről végignézni egy jóga órát pedig nem ugyanolyan, mert nincs meg a szükséges “húzás”, amit a közösség ad?

Erre gondolva teremtettem meg a lehetőségét annak, hogy bekapcsolódj az órába élő közvetítés által, feltehesd a kérdéseidet és közben ne kelljen sehová sem utaznod az élményért! Minden óra három részből áll: tanítás, ami közben felteheted a jógát, önismeretet és meditációt érintő kérdéseidet, jóga gyakorlás, meditáció. Ez a struktúra biztosítja, hogy egyszerre haladunk a felnövés és felébredés ösvényein.

Jógázz velünk, élőben, az otthonod kényelméből!

 

Ha szeretnél részt venni az online jóga órán ezekre a dolgokra lesz szükséged: 

  • internet kapcsolat

  • egy eszköz, amin követheted az órát (mobil, PC, laptop, tablet stb.)

  • érvényes regisztráció. 

A tíz alkalmas bérletet utalással tudod kifizetni

11742087-21391400 Számlatulajdonos neve: Schweder József

Várlak szeretettel az órán, akár személyesen érkezel Szentrendrére, akár online kapcsolódsz be!

JELENTKEZÉS AZ ONLINE JÓGÁRA

Köszönöm jelentkezésedet! A további információkat az órával kapcsolatban elküldöm az emailedre.

Helyszín:

Spauza egészségház

 

2000. Szentendre

Sas utca 11.
image (1).jpg

   Hasznos tudnivalók

  1. A jógaórára hozz magaddal kényelmes ruhát, (rövid- vagy hosszúnadrág, melegítő, póló, esetleg hosszú ujjú felső). Az öltözőben van lehetőséged átöltözni.

  2. A foglalkozásokon minden eszközt biztosítok, ha van saját matracod, nyugodtan hozd magaddal.

  3. Ha van valamilyen sérülésed, vagy egészségi problémád, kérlek az óra előtt jelezd nekem.

  4. Jógaóra előtt 2-3 órával ne egyél.

  5. Kerüld az intenzív parfümök használatát.

  6. Az életkorodtól függetlenül részt vehetsz az órán, a fizikai gyakorlatokat úgy állítottam össze, hogy azokat mindenki el tudja végezni.

  7. Cipődet hagyd a terem bejárata előtt.

IMG_3598.jpg

A jógatesttartások fokozatosan elősegítik a feszes izmok ellazulását, a gyenge izmok megerősödését, ezáltal felszabadul a merev izmokban foglyul esett energia, és így más célokra hasznosítható. Tovább, amikor az akaratlagos izmok ellazulnak, az ember jobban képes tudatosítani belső állapotait. 

Amikor a jógában a testtartásokat gyakoroljuk, akkor nemcsak megfeszítünk és ellazítunk, hanem koncentrálunk is, vagyis a tudatunkat fókuszáljuk arra, amit éppen csinálunk. Addig végezzük a nyújtást, az izmok nyújtását a testhelyzetben, amíg érezzük ennek a kellemességét, de fájdalmat nem tapasztalunk. Miközben gyakorolunk, légzésünkre is figyelünk. 

A lélegzet és annak váltakozó történései a tanulás következő tárgya. A lélegzet tudatos és szándékos irányításának megtanulásával kulcsot kapunk érzelmeink és tudatunk uralásához.

Jógaóráimon a fizikai gyakorlatok elvégzése után tizenöt perces relaxáció következik, melyet 20 perces meditáció követ. A meditáció nem szerves része a jógaórának, de mindenkinek ajánlom, hiszen a jóga rendszerének egyik legfontosabb állomása a meditáció. A meditáció célja az elme gondolathullámainak teljes lecsendesítése.

bottom of page