Órarend                                                                                                           Hétfő 18:30 - 20:00

Az órák online is elérhetők.

Részletek alább!

 
  Árak
 

Napijegy: 2 200 forint
Online jóga: 1 000 forint

 

5 alkalmas bérlet: 10 000 forint

10 alkalmas bérlet: 18 000 forint

 

Szeretnél jógázni, de különböző életkörülmények ezt nem teszik lehetővé számodra? Felvételről végignézni egy jóga órát pedig nem ugyanolyan, mert nincs meg a szükséges “húzás”, amit a közösség ad?

Erre gondolva teremtettem meg a lehetőségét annak, hogy bekapcsolódj az órába élő közvetítés által, feltehesd a kérdéseidet és közben ne kelljen sehová sem utaznod az élményért! Minden óra három részből áll: tanítás, ami közben felteheted a jógát, önismeretet és meditációt érintő kérdéseidet, jóga gyakorlás, meditáció. Ez a struktúra biztosítja, hogy egyszerre haladunk a felnövés és felébredés ösvényein.

Jógázz velünk, élőben, az otthonod kényelméből!

 

Ha szeretnél részt venni az online jóga órán ezekre a dolgokra lesz szükséged: 

  • internet kapcsolat

  • egy eszköz, amin követheted az órát (mobil, PC, laptop, tablet stb.)

  • érvényes regisztráció. 

Az óráért  utalással vagy banki befizetéssel tudsz fizetni az óra utáni két napban a következő számlaszámra:

11742087-21391400 Számlatulajdonos neve: Schweder József

Várlak szeretettel az órán, akár személyesen érkezel Szentrendrére, akár online kapcsolódsz be!

JELENTKEZÉS AZ ONLINE JÓGÁRA

Helyszín:

 

Hotel Waterfront
2000. Szentendre
Dunakorzó 5.
06 30 9421 644
schwederjozsef@gmail.com

   Hasznos tudnivalók

  1. A jógaórára hozz magaddal kényelmes ruhát, (rövid- vagy hosszúnadrág, melegítő, póló, esetleg hosszú ujjú felső). Az öltözőben van lehetőséged átöltözni.

  2. A foglalkozásokon minden eszközt biztosítok, ha van saját matracod, nyugodtan hozd magaddal.

  3. Ha van valamilyen sérülésed, vagy egészségi problémád, kérlek az óra előtt jelezd nekem.

  4. Jógaóra előtt 2-3 órával ne egyél.

  5. Kerüld az intenzív parfümök használatát.

  6. Az életkorodtól függetlenül részt vehetsz az órán, a fizikai gyakorlatokat úgy állítottam össze, hogy azokat mindenki el tudja végezni.

  7. Cipődet hagyd a terem bejárata előtt.

A jógatesttartások fokozatosan elősegítik a feszes izmok ellazulását, a gyenge izmok megerősödését, ezáltal felszabadul a merev izmokban foglyul esett energia, és így más célokra hasznosítható. Tovább, amikor az akaratlagos izmok ellazulnak, az ember jobban képes tudatosítani belső állapotait. 

Amikor a jógában a testtartásokat gyakoroljuk, akkor nemcsak megfeszítünk és ellazítunk, hanem koncentrálunk is, vagyis a tudatunkat fókuszáljuk arra, amit éppen csinálunk. Addig végezzük a nyújtást, az izmok nyújtását a testhelyzetben, amíg érezzük ennek a kellemességét, de fájdalmat nem tapasztalunk. Miközben gyakorolunk, légzésünkre is figyelünk. 

A lélegzet és annak váltakozó történései a tanulás következő tárgya. A lélegzet tudatos és szándékos irányításának megtanulásával kulcsot kapunk érzelmeink és tudatunk uralásához.

Jógaóráimon a fizikai gyakorlatok elvégzése után tizenöt perces relaxáció következik, melyet 20 perces meditáció követ. A meditáció nem szerves része a jógaórának, de mindenkinek ajánlom, hiszen a jóga rendszerének egyik legfontosabb állomása a meditáció. A meditáció célja az elme gondolathullámainak teljes lecsendesítése.

© 2015 Copyright by Szentendre Jóga